Zondag 2 februari
Alle desserts zijn gluten- en zuivelvrij en we gebruiken enkel natuurlijke suikers of zoetmakers, ongeraffineerd dus. We maken ook verschillende vegan desserts.
Ingrediënten zijn bio, vers en puur.
Dus geen light of chemische zoetmakers.
Praktisch
Deze kookworkshop gaat door op 2 februari in de gezellige en huiselijke locatie van Buurthuis Trafiek, Haspelstraat 37 te Gent.
We starten om 13u30 en rond 16u30 genieten we samen van een lekker en uitgebreid zelfgemaakt dessertbuffet.
Na afloop krijg je een receptenbundel mee met tal van lekkere, gezonde en gemakkelijk te maken gluten- en zuivelvrije desserts, en bijhorende baktips. Bovendien krijg je ook een verrassing mee naar huis.
Prijs: 65€
Interesse? Voor meer info of om in te te schrijven, stuur je een mailtje naar info@chezjennie.be.
Na overschrijving op rekeningnummer van Chez Jennie BE50 8909 5435 2618 is jouw plaats gegarandeerd. Er kunnen maximaal 9 personen inschrijven en het evenement gaat door vanaf 5 inschrijvingen.